Κυριακή, 5 Μαΐου 2024
   
Ειδήσεις

Εγκαίνια 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας στο Παζάρι Σπερχειάδας


Στα πλαίσια του παραδοσιακού πενθήμερου παζαριού της Κοινότητας Σπερχειάδας από τις 20 έως τις 24 Οκτώβρη εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Οκτώβρη του 2022 η 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας «Δρόμοι των Γεύσεων» στην Κεντρική πλατεία Σπερχειάδας παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Η Έκθεση τοπικών Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας μια πρωτοβουλία του Δήμου Μακρακώμης και της Ομάδας Παραγωγών Τοπικών  Προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας, αποσκοπεί στην γνωριμία των επισκεπτών με τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και τις αγνές πρώτες ύλες τους.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής υποδέχθηκε τους Βουλευτές Φθιώτιδας κ. Θέμη Χειμάρα και κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, τον Αντπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ηλία Σανίδα, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς  Συμβούλους και Προέδρους Φορέων και Συλλόγων του Δήμου μας.

Μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε μαγειρική επίδειξη και δωρεάν κεράσματα των τοπικών προϊόντων των παραγωγών από τον Σεφ κ. Βασίλη Μυλωνά και την Σεφ κα. Μπόζιου Κωνσταντία.

Προηγούμενο άρθρο Η λαϊκή αγορά Στυλίδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/10/2022
Επόμενο άρθρο Η σκυτάλη της Running Out of Time φτάνει στα Καμένα Βούρλα

MENU

Back
© Lamia News | Διεύθυνση: Καποδιστρίου 3 ΤΚ-35132 ΛΑΜΙΑ | Τηλ.:+30 22310 24300 | news@lamianews.gr
Πολιτική απορρήτου | Αίτηση Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων | Πολιτική Emails
Δημιουργία της Ιστοσελίδας by Web Technical Team