Ειδήσεις

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Κουτροζή στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος»


Στο πλαίσιο των επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Κουτροζή, με θέμα «1821 – 2021», τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος».

Ο Γιάννης Κουτροζής γεννήθηκε στη Λαμία, με καταγωγή από τη Γραβιά και σπούδασε ζωγραφική στην Accademia di Belle Arti di Roma, στο εργαστήριο του Montanarini και Trotti. Φοίτησε στο Istituto di Tecnologia dell’ Architettura στη Ρώμη. Δίδαξε ζωγραφική στην Β’θμια και Γ’θμια Εκπαίδευση ενώ έχει στο βιογραφικό του πλήθος παρουσιάσεων του έργου του.

Η έκθεση θα παραμείνει στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος» έως τις 30 Οκτωβρίου 2021, ενώ οι ώρες επίσκεψης για το κοινό είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00, και Τετάρτη απόγευμα 18:00 – 21:00.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid -19.

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών με τίτλο: «Με την ψυχή αναζητώντας των Ελλήνων τη χώρα»
Επόμενο άρθρο Τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης