Ειδήσεις

Δήμος Στυλίδας: Εκδήλωση ενημέρωσης για το Leader


Με οικοδεσπότη τον Δήμο Στυλίδας και στο πλαίσιο της λειτουργίας του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου, η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διοργανώνει την Εκδήλωση: «Ολοκλήρωση διαβούλευσης Πρόσκλησης Leader για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027» που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2022 στο κτίριο του Ο.Σ.Κ. στη Στυλίδα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συμβολή του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου σε συνεργασία με τον Δήμο Στυλίδας, την Ομάδα Τοπικής Δράσης Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ ΟΤΑ και το Ελληνικό Δίκτυο CLLD/LEADER. Το απόγευμα της 7ης Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Τεχνική Συνάντηση που αφορά μόνο τις Ομάδες Τοπικής Δράσης. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των τοπικών φορέων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Είναι μεγάλη τιμή για τον δήμο μας, που στηρίζεται κατεξοχήν στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, η διοργάνωση αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης στη Στυλίδα. Επενδύουμε στη σωστή ενημέρωση, την καλλιέργεια γόνιμων συνεργασιών και σταθερά πιστεύουμε πως η δικτύωση στον αγροτικό χώρο έχει ευρέως αναγνωριστεί και υιοθετηθεί ως εργαλείο-κλειδί για την υποστήριξη και την προώθηση της βιώσιμης αγροτικής ανάπτυξης.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                                                         Δήμου Στυλίδας

Προηγούμενο άρθρο Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας σε νέα εποχή
Επόμενο άρθρο Γιώργος Κοτρωνιάς: Ποιος και γιατί ζεσταίνει κρύο φαγητό