Ειδήσεις

Δήμος Λοκρών: Συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων στο 1ο Ελληνοκινεζικό Φόρουμ


Ο Δήμος Λοκρών καλεί τις τοπικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον 1ο Ελληνοκινεζικό Φόρουμ το οποίο συνδιοργανώνει η Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων μέλος της οποίας είναι και ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν

Σας ενημερώνουμε ότι η Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων μέλος της οποίας είναι και ο Δήμος Λοκρών , συνδιοργανώνει σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας το 1ο Ελληνοκινεζικό Φορουμ (1st Greek – Chinese Forum).
Το Forum πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2016 ,  ώρα 12:00 – 17:00 στο Ζάππειο Μέγαρο κι έχει ως θέμα τις  “Δημιουργικές Βιομηχανίες” (Creative Industries).
Στόχος του Forum είναι η σύσφιξη των σχέσεων και η στενότερη οικονομική και πολιτιστική συνεργασία μεταξύ των Δήμων των δυο χωρών.
Στο πλαίσιο αυτό κρίνεται ως  ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων με εξαγωγικό χαρακτήρα ,καθώς ενθαρρύνονται πιθανές συνεργασίες και συμφωνίες.
Τονίζουμε ότι στην εκδήλωση θα παραστούν περίπου 100 δήμαρχοι και επιχειρηματίες από την Κίνα οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις B2B (Business to Business) με Έλληνες Δημάρχους και επιχειρηματίες.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε να μας δηλώσετε τυχόν ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο εν λόγω Forum  το συντομότερο δυνατόν.Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας η κοινοποίηση του εταιρικού προφίλ της επιχείρησής σας στα email : dimatal1@yahoo.gr και amphictiony@gmail.com .

Σημειώνεται ότι το κόστος της διοργάνωσης του συνεδρίου καλύπτεται από την κινεζική Πρεσβεία και το Marathon Foundation , ενώ δεν προβλέπεται κόστος συμμετοχής.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ 

Προηγούμενο άρθρο Εορτασμός του Προστάτου του Σώματος Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας»
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο του Δήμου Στυλίδας για χορηγία σχολικών ειδών σε μαθητές