Ειδήσεις

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος στη δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής


Η πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς δικαιούχος για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2021-2022 έχει αναρτηθεί στην σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (Α.Ε.) στην διεύθυνση: www.eetaa.gr

Οι γονείς που επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στις δομές:

Α. Των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Β. Των δομών Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας

Καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής από 19/7/2021 και ώρα 11:00 έως 03/08/2021 και ώρα 23:59. (Ανεξάρτητα από το αν υπέβαλα ηλεκτρική αίτηση στην σελίδα του Δήμου).

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου και 30 Ιουλίου 2021, πρωινές ώρες, στο Δημοτικό κατάστημα Αμφίκλειας θα μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για την υποβολή της αίτησης στον τρίτο όροφο – γραφείο Βοήθεια στο Σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε, πρωινές ώρες, στο Κέντρο Κοινότητας στο τηλέφωνο: 22340 31884.

 

Η Προϊστάμενη του αυτοτελούς τμήματος

Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού

του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Χριστοδούλου Κων/να

Προηγούμενο άρθρο Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με 7 συλλήψεις
Επόμενο άρθρο Έναρξη αιτήσεων για απαλλαγή τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λοκρών -Πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”