Ειδήσεις

Δήλωση Χρήστου Σταϊκούρα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ


Η Νέα Δημοκρατία ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ανοιχτές εσωκομματικές διαδικασίες της.

Επέτυχε να συνδυάσει την ανάγκη κάθε ζωντανού οργανισμού για ανανέωση και εμπλουτισμό με νέα στελέχη και ιδέες, με την υποχρέωση σεβασμού στην πολύχρονη και ιστορικά δικαιωμένη πορεία της.

Θέλω να ευχαριστήσω τα 1.240 μέλη της Παράταξης στη Φθιώτιδα, τα οποία προσήλθαν και συμμετείχαν στη διαδικασία, καθώς και τους εθελοντές που στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.

Συγχαίρω για την εκλογή τους τα νέα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Φθιώτιδας, τους νέους Προέδρους ΔΗΜΤΟ, τα 9μελή συμβούλιά τους και τους εκλεγέντες συνέδρους.

Ευχαριστώ τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, κ. Στέλιο Κανέλλο, για όσα σημαντικά προσέφερε στο Κόμμα τα τελευταία πέντε έτη από τη θέση του Προέδρου της, κάνοντας πράξη την ανάγκη σύνθεσης απόψεων και άθροισης δυνάμεων, προς όφελος της Παράταξης.

Συγχαίρω και εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, κ. Σπύρο Κωσταρά. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα επιτύχει στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.

Σε αυτό το έργο, που περιλαμβάνει και πολλές διαφορετικές εκλογικές μάχες την προσεχή περίοδο, θα συμβάλλουμε όλοι μας, ενωμένοι και δυνατοί.

Με δικαιωμένο ιδεολογικό και πολιτικό πυρήνα, με αξιοπιστία, βούληση και σοβαρότητα, με στιβαρή και αποφασισμένη πολιτική ηγεσία, με γνώση και εμπειρία, με ρεαλιστικό και συνεκτικό προγραμματικό λόγο, με σκληρή δουλειά, θα διεκδικήσουμε να αποτελέσουμε την ορθολογική επιλογή μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας.

Είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε.

Γιατί ως Έλληνες, αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα!

Προηγούμενο άρθρο Εκδηλώσεις μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων και της Μάχης της Κρήτης
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων