Ειδήσεις

Δήλωση του επικεφαλή του συνδυασμού «Δημιουργικά μαζί» Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ιωάννης Συκιώτης


Στην πρώτη του δήλωση προέβη ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, μετά και την εξαγωγή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, εν όψει και του δεύτερου γύρου, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Ειδικότερα, ο κ. Συκιώτης αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

για μία ακόμη φορά με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η πλειονότητα των δημοτών του Δήμου Καμένων Βούρλων επιθυμούν έναν Δήμο που θα διοικείται από ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και ενδιαφέρονται ουσιαστικά και αδιάλειπτα για το μέλλον της περιοχής μας. Για αυτό σας ευχαριστώ θερμά, όπως και τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του συνδυασμού μου, οι οποίοι έκαναν έναν τιτάνιο και αξιοπρεπή αγώνα.

Συγχαίρω και τους υποψηφίους των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι οποίοι έχουν ήδη εκλεγεί, και με τους οποίους θα συνεργαστούμε την επόμενη ημέρα, είτε ανήκουν στην παράταξή μας, είτε όχι. Τέλος, συγχαίρω και ευχαριστώ τους επικεφαλής των υπολοίπων συνδυασμών, τον κ. Γιάννη Πλατανιά και τον κ. Γιάννη Ηλιόπουλο καθώς και τους υποψηφίους τους, που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα κατέθεσαν την έμπρακτη αγωνία τους, τους γνήσιους προβληματισμούς τους και τις εποικοδομητικές προτάσεις τους για το αύριο του τόπου μας. Ένα αύριο που θέλει τον Δήμο Καμένων Βούρλων νικητή απέναντι στις προκλήσεις που ορθώνονται μπροστά μας.  

Στις εκλογές αυτές κριθήκαμε και συγκριθήκαμε με βάση αυτά που έχουμε ήδη κάνει για τον τόπο, γιατί προσπαθήσαμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη και την καθημερινότητά του και γιατί κατορθώσαμε να επιτύχουμε και να διασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων, για όλες τις Δημοτικές μας Κοινότητες. Δημιουργούμε υποδομές για να μπορεί η περιοχή μας να έχει την ανάπτυξη που δικαιούται.

Όλοι μαζί, η πλατιά κοινωνική πλειοψηφία των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων που ζουν, εργάζονται και παράγουν καθημερινά εδώ, παραμένουμε εκείνο το μέγεθος και το όχημα που εγγυάται την πρόοδο, την ευημερία και την προοπτική της περιοχής και των συνδημοτών μας, καθώς έχουμε ήδη δρομολογήσει πολλά για το κοινό μας μέλλον.
Όλοι μαζί,
πολίτες με διαφορετικές πολιτικές αναφορές, πορευόμαστε με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον, εγγυώμενοι την ενότητα της περιοχής μας, τη διασφάλιση της συνοχής της και το σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας.
Με τη δική σας, ισχυρή εντολή στον δεύτερο γύρο των εκλογών, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, αποφασίζουμε εμείς για τους εαυτούς μας. Αποφασίζουμε ο Δήμος Καμένων Βούρλων να διοικείται από εμάς, για τον κάθε έναν από εμάς.
Με τη δική σας εντολή, μαζί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, εμπιστευόμαστε το έργο, τη γνώση, την εμπειρία, το σχέδιο, τη διάθεση και την επιθυμία για πρόοδο και προοπτική. Το οφείλουμε στον Δήμο μας. Το οφείλουμε σε εμάς.

Μην ξεχνάτε ότι οι κάλπες την Κυριακή το πρωί θα είναι άδειες.

Προηγούμενο άρθρο Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών
Επόμενο άρθρο 26 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις χθες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας