Ειδήσεις

Γιώργος Κοτρωνιάς: Μετά από χρόνια η Ιατροδικαστική Λαμίας λειτουργεί


Με την απόφαση του Yπουργού Δικαιοσύνης για την αναστολή άσκησης καθηκόντων της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, δόθηκε πλέον η δυνατότητα απρόσκοπτης λειτουργίας της υπηρεσίας με τους νέους ιατροδικαστές που διορίστηκαν πριν λίγο καιρό.

Ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς ήταν σε συνεχή επαφή και το τελευταίο διάστημα με τα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να δοθεί οριστική λύση και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών.

Η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει συνεχώς στο φως νέα στοιχεία  και αναδεικνύει την επί μακρόν δυσλειτουργία της Ιατροδικαστικής επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις επί δύο χρόνια συνεχείς παρεμβάσεις του βουλευτή για να διοριστούν ιατροδικαστές και να αποκατασταθεί ομαλότητα στην λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Ο βουλευτής δηλώνει: «Είναι πολύ σημαντικό ως βουλευτής να βλέπεις ότι συνέβαλες στην λύση ενός καίριου κοινωνικού προβλήματος και να νιώθεις ότι εκπροσωπείς με συνέπεια τους πολίτες που σε στηρίζουν».

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποίηση Ελέγχων Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (rapid test) στην Κοινότητα Μακρακώμης 10/11/2022 και στην Κοινότητα Σπερχειάδας 14/11/2022
Επόμενο άρθρο Νέο ΔΣ και ΕΕ στον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ)