Ειδήσεις

Βραβεύσεις φοιτητών στο Δήμο Λοκρών  


Ο Δήμος Λοκρών στο πλαίσιο της επιβράβευσης των φοιτητών που αποφοίτησαν από Λύκεια του Δήμου και εισήχθηκαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης στην Αταλάντη.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης η τελετή βράβευσης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Αταλάντης και του ΕΠΑΛ Αταλάντης με καταγωγή από τη Δ.Ε. Αταλάντης που πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 2022. Την εκδήλωση πλαισίωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 Την εκδήλωση βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ. Ιωάννης Μπονόβας και κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, Μιχάλης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Λοκρών για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό κ. Παναγιώτης Καπουκίνης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νικόλαος Ανεστάκος, κ. Μάιτα Γιαννοπούλου και κ. Βασίλειος Κυριαζής, η Αστυνομική Υποδιευθύντρια κ. Μαρία Σουλιώτη, η Υποδιευθύντρια του ΕΠΑΛ Αταλάντης κ. Ευσταθία Βάγια, εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως οι νέοι φοιτητές που ξεκινούν με την ελπίδα για τη νέα πορεία τους μέσα σε μια δύσκολη υγειονομική περίοδο.

Οι βραβεύσεις στις Δ.Ε. Δαφνουσίων, Μαλεσίνας και Οπουντίων θα πραγματοποιηθούν σε επόμενη χρονική περίοδο και ειδικότερα στις 4 Ιανουαρίου 2023 στις Λιβανάτες, στις 29 Ιανουαρίου 2023 στο Μαρτίνο και στις 21 Μαΐου 2023 στη Μαλεσίνα.

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: Έργα ύψους 7,8 εκατομμύρια ευρώ για την Π.Ε. Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Επιχειρησιακό Σχέδιο για την Εξασφάλιση Κοινοχρήστων και Κοινωφελών Χώρων – ΕΣΕΚΚ Δήμου Καμένων Βούρλων