Ειδήσεις

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 27 Μαΐου στο Δήμο Λοκρών


Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στον Έξαρχο και στο Καλαπόδι.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Έξαρχος

Πραγματοποιήθηκαν 40 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην κεντρική πλατεία του Εξάρχου για πεζούς. Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

  • Καλαπόδι

Πραγματοποιήθηκαν 46 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα του Καλαποδίου για πεζούς. Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών, ο οποίος συμμετείχε στη δειγματοληψία στο Καλαπόδι, ευχαριστεί όσους που προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας, καθώς και τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας.

Στο σύνολο του Δήμου Λοκρών από 29 Ιανουαρίου έως σήμερα 27 Μαΐου διενεργήθηκαν από τις κινητές ομάδες δειγματοληψίας 42 δράσεις, με λήψη 6.808 δειγμάτων (που αντιστοιχεί στο 34,7% του πληθυσμού) και εντοπίστηκαν 207 θετικά δείγματα (ποσοστό θετικότητας 3,0%).

 

Προηγούμενο άρθρο Οι μαζικές δειγματοληψίες του ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα έδωσαν 7 θετικούς στον covid-19
Επόμενο άρθρο Έκλεψαν κάρτα και έκαναν αγορές στη Λαμία – Ταυτοποιήθηκαν οι 2 ημεδαποί που έχουν απασχολήσει και παλαιότερα την Αστυνομία