Ειδήσεις

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Μαρτίου στην Αταλάντη και στον Έξαρχο


Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στη διενέργεια rapid test Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη και στον Έξαρχο.

Οι δημότες ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. Ειδικότερα, στην Αταλάντη πραγματοποιήθηκαν 203 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 και στον Έξαρχο πραγματοποιήθηκαν 100 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19. Το σύνολο των δειγμάτων ήταν αρνητικά σε Covid-19.

Ο Δήμαρχος Λοκρών, ο οποίος συμμετείχε κι ο ίδιος με δείγμα στον Έξαρχο, ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας, καθώς και τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας Ελλάδας για τις σημερινές δειγματοληψίες. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την επιτυχία των μέτρων προφύλαξης και τον δραστικό περιορισμό των νέων μολύνσεων στο Δήμο Λοκρών.

Στον πίνακα που ακολουθεί καταγράφονται τα απολογιστικά αποτελέσματα των rapid tests σε ανοικτές δειγματοληψίες στο Δήμο Λοκρών κατά τους τελευταίους δύο μήνες:

 

Προηγούμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: «Το ματωμένο Ευαγγέλιο έχει πάνω του γραμμένη την λέξη Ελλάδα»
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση