Ειδήσεις

Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λοκρών


Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για κατοίκους, αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου Λοκρών στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λοκρών κατά τις ώρες 09:30 έως 13:00. Πραγματοποιήθηκαν 45 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

Επιπλέον, εξαιτίας των θετικών κρουσμάτων που διαγνώστηκαν στον πληθυσμό Ρομά της περιοχής τις προηγούμενες ημέρες, ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας προχώρησε στη διενέργεια rapid test στους καταυλισμούς Ρομά στο Κυπαρίσσι. Πραγματοποιήθηκαν 65 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, από τους οποίους προέκυψαν 3 θετικά κρούσματα, τα οποία ανήκουν σε στενές επαφές των προϋφιστάμενων θετικών δειγμάτων.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο οποίος παρέστη και στις δυο στις δειγματοληψίες, ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.

Προηγούμενο άρθρο Άμεση σύλληψη 2 ημεδαπών για κλοπή σε περιοχή της Λαμίας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν άμεσα 3 ημεδαποί σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από επιχείρηση