Ειδήσεις

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη Διεθνή Έκθεση Βιοτεχνών του Μονάχου


Αυτό το διάστημα αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας και οι αντιπρόεδροι κ.κ. Κων/νος Ψειρόπουλος και Δημήτρης Σαμαράς, βρίσκονται στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν σε συναντήσεις, διαλέξεις και συνέδρια μεταξύ των ελληνογερμανικών επιμελητηρίων για μελλοντικές συνεργασίες στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Βιοτεχνών (IHM) που πραγματοποιείται στο Μόναχο από τις 8 έως τις 14 Μαρτίου 2017.

Στη Διεθνή Έκθεση Βιοτεχνών Μονάχου (ΙΗΜ), κάνουν την παρουσία τους πολλές ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα των εξαγωγών και συμβάλλουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Οι συναντήσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης για τα ελληνικά επιμελητήρια, τους Δήμους και τις Περιφέρειες προωθούν την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τη σύναψη νέων επαγγελματικών επαφών και συνεργασιών.

Η έκθεση IHM αποτελεί και για την Ελλάδα τη διεθνώς σημαντικότερη έκθεση για τους βιοτέχνες όλων των κλάδων. Με πάνω από 1.000 συμμετέχοντες, που εκπροσωπούν πάνω από 60 χειροτεχνικούς επαγγελματικούς κλάδους, καθώς και με την παρουσία εκπροσώπων από το χώρο της οικονομίας και της πολιτικής, η IHM συνιστά τη συνάντηση κορυφής των βιοτεχνών στη Γερμανία.

Προηγούμενο άρθρο Διάλεξη του Μιχάλη Χατζάκη για την «Αγιογραφία και το Θέατρο Σκιών»
Επόμενο άρθρο Απ. Γκλέτσος σε Πυροσβεστική Υπηρεσία Στυλίδας: Σας ευχαριστούμε, μας κάνατε περήφανους για άλλη μια φορά!!