Ειδήσεις

Ανοιχτή ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο


Ανοιχτή ενημέρωση στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Αγίου Κωνσταντίνου για τα προβλήματα που παρατηρούνται στην υδροδότηση της περιοχής πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 το βράδυ, στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, κατόπιν σχετικής του πρόσκλησης.

Ο κ. Συκιώτης αφού ευχαρίστησε το κοινό για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του, άκουσε τις απόψεις των πολιτών και τα ερωτήματα που έθεσαν και γνωστοποίησε στους παρευρισκομένους τις ενέργειες που έγιναν και γίνονται προκειμένου να μην υπάρξει ξανά το φαινόμενο της έλλειψης νερού.

Το «παρών» έδωσαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννης Σωσώνης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας, Νικόλαος Παπαγρηγορίου, Λεωνίδας Πενταλιός και Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Άγναντης, Ανάβρας και Αγίου Κωνσταντίνου, κ.κ. Ιωάννης Παπασταμάτης, Ευθύμιος Μαντανίκας και Κωνσταντίνος Μαύρος αντίστοιχα, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Προηγούμενο άρθρο «Μια τρελή κωμωδία για τον έρωτα, το πάθος και τη ζήλεια» την Κυριακή (6/8) στον Άγιο Σεραφείμ
Επόμενο άρθρο Φάνης Σπανός: Ενώνουμε δυνάμεις και συνεχίζουμε μαζί για την Στερεά Ελλάδα που αγαπάμε και μας αξίζει