Ειδήσεις

Ανοίγει τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Λαμίας 2017


Με τη συναυλία «Τι τρανός χορός θα γένει»,που θα μας ταξιδέψει μουσικά με ήχους της ελληνικής παράδοσης, ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η Εμποροπανήγυρη Λαμίας 2017, ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1856 και συνεχίζει την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ρούμελης για περισσότερο από ενάμιση αιώνα.

Η Εμποροπανήγυρη 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην οδό Φιλίας, δίπλα από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η έναρξη θα γίνει αύριο και ώρα 8.30 μ.μ. με τη συναυλία  της ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» της Νέας Ιωνίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσίγιαννη. Τραγουδούν: Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη και Ασπασία Στρατηγού. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο χώροτου δυτικού parkingπαραπλεύρως της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Τις ημέρες της Εμποροπανήγυρηςθα κυκλοφορεί το ανανεωμένο τρενάκι του Δήμου Λαμιέων με καθημερινά δρομολόγια που θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2017. Το τρενάκι θα κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης μας από τις 7.00 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και η εκκίνηση των δρομολογίων θα γίνεταιαπό το χώρο έμπροσθεν του 11ουΔημοτικού (επί της οδού Ελύτη, έναντι της Π.Ε.Λ.). Η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι:Ελύτη, Ανδρέα Παπανδρέου, Παπαποστόλου, Όθωνος, πλατεία Λαού, Καραϊσκάκη, Καζούλη, Υψηλάντου, πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Διάκου, πλατεία Πάρκου, Καποδιστρίου, Λεωνίδου, Αθηνών, Βασιλικών, Ελύτη.

Η διαδρομή παρέχεται δωρεάν, ο μέγιστος αριθμός επιβατών είναι τα 46 άτομα, ενώ τα ανήλικα παιδιά κάτω των 14 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά  από ενήλικες.

Ο Δήμος Λαμιέων και οι εκθέτες της Εμποροπανήγυρης Λαμίας 2017σας περιμένουν όλους  για να διασκεδάσετε και  να κάνετε τις αγορές  σας.

Προηγούμενο άρθρο Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων μετά από αίτηση της μειοψηφίας
Επόμενο άρθρο Αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου στα Λουτρά Υπάτης το φεστιβάλ «ΑΡΓΩ»