Ειδήσεις

Ανακοίνωση – κάλεσμα Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης «Η Πρόοδος»


Ανδρική Χορωδία της Αταλάντης που έχει εκπροσωπήσει επάξια και με διακρίσεις τη πόλη μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ωστόσο ο σύλλογός μας αποφάσισε να διευρύνει τις δραστηριότητές του και σε άλλους τομείς, κάτι που προβλέπεται και από το καταστατικό του.
Σκοπός μας να λειτουργήσουμε ως πολιτιστική, πνευματική και ψυχαγωγική κοιτίδα της Αταλάντης και της Λοκρίδας συνολικά, κάτι για το οποίο άλλωστε έχει διακριθεί και παλαιότερα ο σύλλογος.
Στόχος μας η πολιτιστική, κοινωνική και πνευματική αναγέννηση που έχει ανάγκη η πόλη μας.
Έχοντας τους παραπάνω στόχους και με όρεξη για την υλοποίησή τους, καλούμε κάθε άνδρα και γυναίκα, κάθε νέο και νέα που ενδιαφέρεται και έχει τη δημιουργική διάθεση για περιβαλλοντικές δράσεις, ορεινές ή θαλάσσιες δραστηριότητες, αθλητικές δραστηριότητες, ποδηλατικές δράσεις, περιηγήσεις και ταξίδια, συλλογή και διάσωση λαογραφίας και παράδοσης, νεανική χορωδία, μουσικές μπάντες, νεολαιίστικα σχήματα, θεατρικό εργαστήρι, καλλιτεχνικό εργαστήρι και οτιδήποτε άλλο δημιουργικό, να επικοινωνήσει μαζί μας, να ενημερωθεί για τους στόχους μας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και να γίνει μέλος του συλλόγου.

 

Τηλ: 6977607730, 6938247171,
E-mail: chorodiaproodos@yahoo.gr,
Facebook: «Η Πρόοδος» Ανδρική Χορωδία Αταλάντης – Πολιτιστικός Σύλλογος

Προηγούμενο άρθρο ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας: Διεκδίκηση χρηματοδότησης για τη συντήρηση αγροτικών και δασικών δρόμων
Επόμενο άρθρο Νέα οδική γέφυρα στο Κωσταλέξι