Ειδήσεις

Ανακοίνωση για το πρόβλημα στα δίκτυα ύδρευσης που υδροδοτούν την Παραλία Καινουρίου και Χρυσής Ακτής


Σχετικά με το πρόβλημα στα δίκτυα ύδρευσης που υδροδοτούν την Παραλία Καινουρίου και Χρυσής Ακτής, ο Δήμος Καμένων Βούρλων γνωστοποιεί ότι από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιες Υπηρεσίες του διαπίστωσαν πως πρόκειται για ένα αρκετά σύνθετο πρόβλημα και όχι τόσο σύνηθες.

Ακόμη και με τη συνδρομή της ΔΕΥΑ Λαμίας, με πολλές δοκιμές και παρεμβάσεις πέρυσι, η λειτουργία του δικτύου δεν αποκαταστάθηκε. Άμεσα και αφού απευθυνθήκαμε σε ειδικούς υδραυλικούς μηχανικούς, υποβλήθηκε φάκελος και ο Δήμος εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί, για να ανατεθεί η εκπόνηση μελέτης κατασκευής νέων δικτύων ύδρευσης (Α.Δ.Α: 62967ΛΗ-Γ5Β).

Επίσης, είχε υποβληθεί φάκελος στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για χρηματοδότηση της κατασκευής νέου δικτύου, αλλά λόγω εξάντλησης του πλαφόν που δικαιούταν ο Δήμος από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, δεν δύναται να επιτευχθεί η συγκεκριμένη ένταξη περιμένοντας νέα σχετική πρόσκληση.

Προηγούμενο άρθρο Γιάννης Πλούταρχος: Καλοκαιρινή περιοδεία με τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα την Παρασκευή 4/8, στο Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης
Επόμενο άρθρο Εορτάζει ο Άγιος Παντελεήμονας - Κλειστό το Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βούρλων την Πέμπτη 27/7