Ειδήσεις

Αναδιαρρύθμιση – Ανακαίνιση – Αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.)


Υπεγράφη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, η σύμβαση των έργων «Ανέγερση Πτέρυγας Ακτινοθεραπείας, Χημειοθεραπείας και Πυρηνικής Ιατρικής» και «Αναδιαρρύθμιση – Ανακαίνιση – Αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.)» στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, προϋπολογισμού περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα, για τη χώρα, για τη Στερεά Ελλάδα, για τη Φθιώτιδα και για τη Λαμία.

Αποδεικνύεται πως οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας που χρηματοδοτούν τα συγκεκριμένα έργα, αξιοποιούνται ορθολογικά προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας, ιδίως των πιο ευάλωτων.

Με σχεδιασμό, συνεργασίες, επιμονή, υπομονή και ισχυρή πολιτική βούληση, ξεπεράσαμε τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν και φτάσαμε στις υπογραφές των συμβάσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα.

Με την ολοκλήρωση των έργων, ο υγειονομικός χάρτης της περιοχής θα αναβαθμιστεί σημαντικά.

Η δημιουργία νέων υποδομών υγείας, καθώς και η αναβάθμιση των υφιστάμενων υγειονομικών υποδομών, αποτελούν μέρος του συνολικού σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με προσωπικό και μέσα.

Το 2024 θα είναι έτος ενίσχυσης με προσωπικό στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», δήλωσε σχετικά ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Προηγούμενο άρθρο Οκτώβριος: μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού
Επόμενο άρθρο Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας