Ειδήσεις

Αγιασμό για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους


Αγιασμό επί τη ενάρξει του Νέου Εκκλησιαστικού έτους τέλεσε σήμερα 1η Σεπτεμβρίου, αρχή της Ινδίκτου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο στη Λαμία, με τη συμμετοχή των κληρικών και των λαϊκών υπαλλήλων της Ιεράς Μητροπόλεως.

AGIASMOS 1

 Στο τέλος της ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους να έχουν  δύναμη και υγεία και τους προέτρεψε να επιδεικνύουν αγάπη και πόθο για την εργασία τους και  με  προθυμία να  εξυπηρετούν όλους τους προσερχομένους στην Διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως, ώστε διά της διακονίας τους  να τιμάται και να δοξάζεται η Αγία μας  Εκκλησία και το όνομα του Τριαδικού Θεού.

AGIASMOS 2

Στή συνέχεια ο Ποιμενάρχης μας μετέβη στο Γηροκομείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως  ” Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων ” στη Στυλίδα όπου και εκεί τέλεσε τον αγιασμό παρουσία του προσωπικού και όλων των τροφίμων. Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους καλή Εκκλησιαστική χρονιά με υγεία και ευλογία του Θεού.

Πηγή:imfth.gr

Προηγούμενο άρθρο Εργαστήρι Κινηματογράφου και Κινουμένων Σχεδίων θα λειτουργήσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης
Επόμενο άρθρο Με ένα Επιμελητήριο θα μείνει η Στερεά Ελλάδα