Ειδήσεις

Αγιασμοί στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμών Λοκρών


Ο Δήμος Λοκρών και το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λοκρών δίνουν προτεραιότητα στην καλή λειτουργία και συντήρηση των πέντε δημοτικών παιδικών σταθμών, ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους μικρούς μαθητές με ασφάλεια. Στόχος μας είναι η εμπιστοσύνη των γονιών και η δημιουργική ανάπτυξη των παιδιών.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν  διαδοχικά οι αγιασμοί των Παιδικών Σταθμών σε Αταλάντη, Λιβανάτες, Μαλεσίνα, Λάρυμνα και Μαρτίνο. Αιρετοί, ιερείς, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των παιδικών σταθμών μαζί με τους γονείς ευχήθηκαν μια όμορφη και δημιουργική χρονιά και καλωσόρισαν τους μικρούς μας φίλους στην πρώτη κοινωνική τους ένταξη.

Στους αγιασμούς των Παιδικών Σταθμών Αταλάντης και Λιβανατών που έγιναν την Τρίτη  13 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκαν και έδωσαν τις ευχές τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, οι  Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Τζανακάκη και κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης  Ανεστόπουλος, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Σούλιας,  ο πρώην Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιωάννα Πάσσα και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης.

Στους αγιασμούς των Παιδικών Σταθμών Μαλεσίνας, Λάρυμνας και Μαρτίνου που έγιναν την Πέμπτη  15 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκαν και έδωσαν τις ευχές τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Λουκάς, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης  Ανεστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίτσα Δάρρα και κ. Παναγιώτης Καπουκίνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Ιωάννης Ζούλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λάρυμνας κ. Σωτήριος Σαρηγιάννης.

Προηγούμενο άρθρο Ο βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς για την κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
Επόμενο άρθρο Εγκρίθηκε η οριστική μελέτη για την επέκταση και ανάπτυξη του λιμένα Στυλίδας