Ειδήσεις

Έργο προϋπολογισμού 1.000.000 € για την συνολική ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Μακρακώμης


Έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 € χρηματοδότησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την συνολική ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Μακρακώμης.

Μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κώστα Καραγιάννη, υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και τη Δημοτική Αρχή επισκέφθηκαν τον χώρο όπου ο ανάδοχος τους ενημέρωσε για την εξέλιξη του έργου.

Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει αισθητικά το Ιστορικό Κέντρο και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου.

«Ένα ακόμη έργο για την Δυτική Φθιώτιδα που εντάχθηκε από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και υλοποιείται επι θητείας του σημερινού Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Συνεργαζόμαστε και συμπράττουμε για το καλό του τόπου μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας .

Προηγούμενο άρθρο Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
Επόμενο άρθρο Ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Δομοκού το Σάββατο 10/4