Ειδήσεις

Έργα αγροτικής υποδομής στο Δήμο Στυλίδας


Με την ασφαλτόστρωση και τα συνοδά έργα του αγροτικού δρόμου από το Νεκροταφείο Πελασγίας (θέση Ίτσια) έως τα διόδια της Πελασγίας, ένα ακόμη μεγάλο έργο ολοκληρώνεται και σύντομα θα παραδοθεί στους δημότες.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, μήκους 3.400 μέτρων περίπου, είναι ο τελευταίος δρόμος που κατασκευάζεται και παραδίδεται στο πλαίσιο του προγράμματος αγροτικής οδοποιίας “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” ύψους 1.540.000€.

Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες, μέχρι τώρα, παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση της μετακίνησης όχι μόνο των αγροτών και των κτηνοτρόφων αφού θα εξυπηρετεί ένα μεγάλο τμήμα του παραγωγικού τομέα της περιοχής, αλλά και όλων των δημοτών αφού θα συνδέει το ορεινό με το παραλιακό μέτωπο της ευρύτερης περιοχής της Πελασγίας.

Συνεχίζουμε την υλοποίηση έργων υποδομής, που κάνουν πλέον ορατή την εκπλήρωση των στόχων της Δημοτικής Αρχής, αλλά και τα οφέλη που εξασφαλίζονται για την τοπική κοινωνία.

Δεσμευτήκαμε για έργα υποδομής που θα εξασφαλίζουν την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών μας και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα όσων δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και τα κάνουμε πράξη.

Προηγούμενο άρθρο Απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πράξης «ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ: ΈΞυπνες ερευνητικές Υποδομές για Προσβάσιμη καιΝοτόμο ανθρωπΟκεντρική πολιτιΣμική-ΤΟΥΡΙΣΤική Ανάπτυξη στη Στερεά Ελλάδα»