Ειδήσεις

Άνοιξε τις πύλες της η «Lamia Expo» – Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Καμένων Βούρλων


Τα εγκαίνια της Έκθεσης «Lamia Expo» πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Δημήτριο Σκάλκο. Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, κ.κ. Χρυσόστομος.

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο (Β16) στο Γ’ Κτίριο, στο οποίο προβάλλονται οι ομορφιές της περιοχής και τοπικά προϊόντα παραγωγών και ελευθέρων επαγγελματιών.

Στα εγκαίνια εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος, κ. Ιωάννης Συκιώτης, και οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας, Νικόλαος Μπατσογιάννης, Λεωνίδας Πενταλιός και Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος, οι οποίοι υποδέχτηκαν και συνομίλησαν στο περίπτερο του Δήμου με τους επισκέπτες της Έκθεσης, με τον Δήμαρχο στη συνέχεια να επισκέπτεται περίπτερα εκθετών, επαγγελματιών, φορέων και Συλλόγων.

 

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης

Πέμπτη – Παρασκευή 17:00 – 22:00

Σάββατο 10:00 – 22:00

Κυριακή 10:00 – 21:00

Προηγούμενο άρθρο 1ο Αντάμωμα Χορευτικών Γαλανέικων «Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ»
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της LAMIA EXPO