Ειδήσεις

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Καμένων Βούρλων


Χτύπησε το πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Δήμου Καμένων Βούρλων σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι μαθητές άφησαν πίσω τις καλοκαιρινές διακοπές, έχοντας… «φορτίσει» τις μπαταρίες τους, και συναντήθηκαν με τους φίλους και συμμαθητές τους στους χώρους που θα περάσουν μαζί τους επόμενους μήνες.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, παραβρέθηκε στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Καινουρίου, όπου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Ιωάννης Ελευθερίου, παρουσία και του νέου Προέδρου της Κοινότητας, κ. Ιωάννη Παπαβασιλείου, και του Συμβούλου της Κοινότητας, κ. Σεραφείμ Μπαχλαβά.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων, ο Διευθυντής κ. Παναγιώτης Μουρτζούνης ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν τη λειτουργία του σχολείου και ζήτησε σεβασμό από τους μαθητές στον χώρο και τα εργαλεία που αυτό τους παρέχει. «Είναι ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους κι εμείς οι δάσκαλοί σας θα είμαστε δίπλα σας να σας εμπνεύσουμε, να αποκτήσετε ετοιμότητα, υπευθυνότητα, πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης», ανέφερε.

Ξεχωριστό καλωσόρισμα και «μια μεγάλη αγκαλιά» επιφύλασσε στους μαθητές της πρώτης τάξης, αλλά και τη Μαρία που θα φοιτήσει στο σχολείο προερχόμενη απ’ την Αγγλία, αλλά και στις νέες εκπαιδευτικούς.

Κλείνοντας, ο κ. Μουρτζούνης επισήμανε: «Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο για την αμέριστη συμπαράσταση στα προβλήματα του σχολείου. Συγκεκριμένα, επισκευάστηκε η σκεπή που είχαμε χρόνια πρόβλημα, αλλάχτηκε όλη η κουζίνα και αναμένεται εντός των ημερών και έχει βάλει το σχολείο μας στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, με το οποίο θα φτιαχτεί το προαύλιο και θα αλλαχτούν τα κουφώματα του σχολείου».

Προηγούμενο άρθρο Ευχές της δημάρχου Στυλίδας για τη νέα σχολική χρονιά
Επόμενο άρθρο Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης