Ειδήσεις

Φάνης Σπανός: Κρατώ κάθε μας κουβέντα. Είναι η πολύτιμη πρώτη ύλη για να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τα έργα και τις δράσεις που τους οφείλουμε


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Εύβοιαςτης παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Ερέτριας, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Ξεκινήσαμε την περιοδεία μας από το μοναδικό Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας που αναστηλώθηκε με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ακολούθως μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας για τις προοπτικές ανάδειξης του μέσα από την «Οιδίπους Πολιτιστική διαδρομή» που υλοποιούμε», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Τις ανάγκες και προοπτικές ανάπτυξης συζητήσαμε με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων από το Γυμνό, τη Σέττα, την Καλλιθέα και την Άνω Βάθεια. Μιλήσαμε για τα έργα που ολοκληρώνουμε, αλλά και για τις πολλαπλές δράσεις στήριξης παραγωγών, κτηνοτρόφων και μικρών επιχειρήσεων.

»Ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας στον Δήμο Ερέτριας στην αγορά, αλλά και την παραλία Αμαρύνθου. Τοβασικό έργο ανάπλασης έχει ήδη ολοκληρωθεί, το χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες, ενώ ολοκληρώνουμε τώρα τις τελευταίες παρεμβάσεις μας με τη β φάση του έργου.

»Ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή και κρατώ κάθε κουβέντα που ανταλλάξαμε. Είναι η πολύτιμη πρώτη ύλη για να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τα έργα και τις δράσεις που τους οφείλουμε!»

 

Προηγούμενο άρθρο Προχωράει η κατασκευή του παραλίμνιου αγωγού του Μόρνου
Επόμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη Απεργία, ξεσηκωμός απέναντι στο αντεργατικό έκτρωμα