Ειδήσεις

Ο Εσθονίας Στέφανος στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος


Τον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος. Τον κ. Στέφανο συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Εσθονίας κ. Στέφανος είχε την ευκαιρία, καταφθάνοντας το απόγευμα στην Ιερά Μητρόπολη, να ευλογήσει τους εργαζόμενους στις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως καθώς και παιδιά και γονείς, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού της Αποστολής «ΑγιοςΕφραίμ» και στο Ωδείο της Μητροπόλεως «Γερμανός ο Μελωδός». Οι μαθητές μάλιστα της συγκεκριμένης τάξης της βυζαντινής μουσικής του Ωδείου διέκοψαν το μάθημα τους και έψαλλαν το Πολυχρόνιο του κ. Στεφάνου.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Στέφανος, γνωρίζοντας από ετών τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του αυτή και κυρίως για το γεγονός της παρουσίας τόσων παιδιών στην καθημερινή κατηχητική διακονία της τοπικής μας Εκκλησίας, συνεχάρη τον κ. Συμεών για την συμπλήρωση τριών ετών ποιμαντορίας στην Μητρόπολη Φθιώτιδος και τον προσεκάλεσε να επισκεφτεί σύντομα την Εκκλησία της Εσθονίας, στην οποία επιτελείται υπό του κ. Στεφάνου ένα τεράστιο ποιμαντικό και πνευματικό έργο.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Επόμενο άρθρο Γιώργος Κοτρωνιάς: Την Κυριακή το πρώτο δρομολόγιο που θα σταματάει στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μώλου