Ειδήσεις

Ενημέρωση για τα ΚΔΑΠ από τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας


Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:30 η Δήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή, διαδικτυακά θα ενημερώσει για την έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στο Δήμο μας.

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) θα λειτουργήσουν σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα κατά τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022.

Θα ακολουθήσει συζήτηση προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα αναφορικά με τις νέες αυτές δομές αλλά και τις προβλεπόμενες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής».

Καλούνται όλοι οι γονείς / κηδεμόνες παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, καθώς και όσοι δημότες ενδιαφέρονται, να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση μέσω του προγράμματος Zoom, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://us02web.zoom.us/j/81144953634?pwd=THVGb3ZVUzduUEtWaGpwaGFOTENGZz09

Μετά το πέρας της ενημέρωσης θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και θα λυθούν τυχόν απορίες σας.

Η παρουσίας σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, αφού στόχος του Δήμου μας είναι το όφελος των παιδιών μας μέσω της συνεργασίας και της από κοινού δράσης.

 

Η Προϊστάμενη του αυτοτελούς τμήματος

Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού

του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Χριστοδούλου Κων/να

Προηγούμενο άρθρο Κλειστή η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων την Τετάρτη 7/7/2021
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη Αταλάντης 2021 (6/8/2021-12/8/2021