- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Ενημέρωση για τα ΚΔΑΠ από τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:30 η Δήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή, διαδικτυακά θα ενημερώσει για την έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στο Δήμο μας.

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) θα λειτουργήσουν σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα κατά τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022.

Θα ακολουθήσει συζήτηση προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα αναφορικά με τις νέες αυτές δομές αλλά και τις προβλεπόμενες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής».

Καλούνται όλοι οι γονείς / κηδεμόνες παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, καθώς και όσοι δημότες ενδιαφέρονται, να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση μέσω του προγράμματος Zoom, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://us02web.zoom.us/j/81144953634?pwd=THVGb3ZVUzduUEtWaGpwaGFOTENGZz09 [1]

Μετά το πέρας της ενημέρωσης θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και θα λυθούν τυχόν απορίες σας.

Η παρουσίας σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, αφού στόχος του Δήμου μας είναι το όφελος των παιδιών μας μέσω της συνεργασίας και της από κοινού δράσης.

 

Η Προϊστάμενη του αυτοτελούς τμήματος

Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού

του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Χριστοδούλου Κων/να