Ειδήσεις

Διανομή τροφίμων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Ορφανοτροφείο Θηλέων και σε Οίκους Ευγηρίας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την RM International LTD διοργανωτή της έκθεσης τροφίμων και ποτών ‘ΕΞΠΟΤΡΟΦ’, και τη στήριξη της μη κερδοσκοπικής κίνησης Wise Greece, διένειμε σήμερα τρόφιμα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, καθώς και σε οίκους ευγηρίας στη Λαμία, στη Στυλίδα και στη Σπερχειάδα.

Με την παρουσία και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, υλοποιήθηκε μια δράση αλληλεγγύης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αντανακλώντας την ευαισθησία απέναντι σε κοινωνικές ομάδες που χρήζουν της προσοχής μας και αξίζουν της  έμπρακτης συμπαράστασής μας.

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κωνσταντίνος Καραγιάννης επεσήμανε ότι «με σεμνότητα και ταπεινότητα μοιράσαμε σήμερα τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που σηματοδοτούν δύο διαφορετικές γενιές. Τα νέα,  μικρά κορίτσια που συμβολίζουν την ελπίδα για το αύριο, και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που συμβολίζουν την πείρα της ζωής.

»Στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων αξιοποιώντας την κάθε ευκαιρία, τον κάθε διαθέσιμο πόρο έτσι ώστε οι κοινωνικοί αυτοματισμοί που αναπτύσσονται να αποτελέσουν μοχλό ανιδιοτελούς προσφοράς απέναντι στον συνάνθρωπό μας».

Προηγούμενο άρθρο Τα ΚΑΦΑΟ μετατρέπονται σε έργα τέχνης – Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στις εικαστικές παρεμβάσεις
Επόμενο άρθρο Εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στη Λαμία