Προκειμένου να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια εργασίες αποξήλωσης εναέριου δικτύου Μέσης Τάσης, του ΔΕΔΔΗΕ ΛΑΜΙΑΣ, περί τη Χ/Θ 221+650 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
1, Την προσωρινή εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων βραχυπρόθεσμης διάρκειας, που αφορούν στην ταυτόχρονη βραδυπορία κυκλοφορίας όλων των κινούμενων οχημάτων επί του αυτ/μου Α.Θ.Ε.:
– από τα Διόδια Μαυρομαντήλας έως το σημείο εκτέλεσης των εργασιών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη,
– από τον Κόμβο Αγίας Μαρίνας έως το σημείο εκτέλεσης των εργασιών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
- – Το Β’ Τ.Τ. ΑΥΤ/ΜΩΝ ΠΑΘΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ να λάβει όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα αρμοδιότητάς του, για τη ρύθμιση και την ασφαλή διαχείριση της κυκλοφορίας, κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
- – Ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή κατά τις ώρες 09:00 έως τις 11:00 της Παρασκευής (25-07-2025), με εναλλακτική την Κυριακή (27-07-2025) κατά τις ώρες 09:00 έως τις 11:00.
- – Ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν διάρκεια 10 λεπτών. Αν κατά την εξέλιξη των εργασιών προκύψει ότι τα 10 λεπτά δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση τους, η συνολική επιχείρηση θα ακυρώνεται και θα επαναλαμβάνεται σε δεύτερο χρόνο.