Ειδήσεις

To Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σας προσκαλεί στο OPEN DAY


To Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» σας προσκαλεί στο OPEN DAY την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 11.30 π.μ. – 18.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Μ. Αλεξάνδρου και Αγράφων – Ν. Άμπλιανη, Λαμία).

Ο θεσμός  του Open Day (Ανοιχτό Ωδείο) απευθύνεται στους γονείς – κηδεμόνες που έχουν ήδη εμπιστευτεί τα παιδιά στους σε ένα Ωδείο κι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μέρος της δουλειάς των παιδιών αλλά και σε γονείς (κηδεμόνες) -επισκέπτες που βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής Ωδείου.

Τα παιδιά μας περνούνστο Ωδείο ένα μεγάλο μέροςτηςδημιουργικήςτουςζωής. Γι’ αυτό και το Ωδείοτης Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» ανοίγειτις πόρτεςτου και μας καλεί να τογνωρίσουμε από κοντά. Είναι σπάνιοτοσυναίσθημα που θα νιώσουμε, βλέποντας για λίγοτονκόσμο από τα μάτια των παιδιών.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τους εκπαιδευτικούς μας, να ζήσετε από κοντά την αγάπη μας για τη μουσική παιδεία και να ταξιδέψετε μαζί μας στον όμορφο κόσμο της μουσικής.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά, σε περιοχή της Αττικής
Επόμενο άρθρο H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση BEYOND