Ειδήσεις

Eιδική συνεδρίαση έκθεσης πεπραγμένων α’ εξαμήνου 2025 της Περιφερειακής Επιτροπής Στερεάς Ελλάδας


Σας προσκαλούμε σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr), την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία) σύμφωνα με το άρθρο 176 παρ. 3 του ν.3852/2010, όπως ισχύει, για τη συζήτηση επί του ακόλουθου θέματος ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Θέμα 1ο Έκθεση πεπραγμένων Α΄ εξαμήνου 2025 της Περιφερειακής Επιτροπής για ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου, δια μέσου του προέδρου της, σύμφωνα με το αρ.176 παρ.3 του ν.3852/2010, όπως ισχύει.

Εισηγητής Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας & Πρόεδρος Περιφερειακής Επιτροπής, κ. Φάνης Σπανός.

Η εισήγηση του ανωτέρω θέματος θα αποσταλεί στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΛΟΥΚΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΜΑΓΟΥΛΑ

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Λοκρών
Επόμενο άρθρο Μετρήσεις ζωτικών σημείων στα ΚΑΠΗ του Δήμου Λοκρών