Ειδήσεις

Eτήσια συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης


Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κοινού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης η ετήσια  συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης με τίτλο “Μικροί μουσικοί”.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης κ. Μιχάλης Παπανικολάου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Άννα Μουζάκη.

Οι μαθητές του Ωδείου ερμήνευσαν  μελωδίες με την υποστήριξη των καθηγητών τους: κ. Μαργαρίτα Παλαιολόγου (πιάνο), κ. Μαρία Κεχαγιά  (πιάνο), κ. Ελισάβετ Ντοτμασέι (βιολί), κ. Σταύρο Ξύνδα (κιθάρα), κ. Ερμή Σουλτανόπουλο (κιθάρα), κ. Μιχάλη Καζάνα (μπουζούκι) και με την καλλιτεχνική καθοδήγηση της κ. Άννας Μουζάκη.

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο  Αντιδήμαρχος Αταλάντης  κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων  κ. Παγώνα Δάρα και   πλήθος θεατών.

Προηγούμενο άρθρο 48 συλλήψεις στις τακτικές εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Εγκαίνια και αγιασμός των γραφείων του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας