Ο Δήμος Καμένων Βούρλων σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την δημόσια παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων Χωρικής Ανάπτυξης και Οργάνωσης του 1ου σταδίου εκπόνησης της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Καμένων Βούρλων (Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου, Δ.Ε. Καμένων Βούρλων, Δ.Ε. Μώλου), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2025 και ώρα 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος Μώλου (Εθνικής Αντιστάσεως 5).
Η παρουσίαση θα γίνει από την μελετητική ομάδα και θα αναμεταδοθεί «ζωντανά» από το κανάλι του Δήμου στο Youtube στον σύνδεσμο:
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων.
Από την επόμενη μέρα της παρουσίασης, την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη διαβούλευση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου αποκλειστικά μέσω της Πλατφόρμας Συμμετοχής για τα Τοπικά και Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια του Προγράμματος Πολεοδομικής Μεταρρύθμισης «Κωνσταντίνος Δοξιάδης» στο https://polsxedia.ypen.gov.gr/ .
Η δυνατότητα υποβολής σχολίων των ενδιαφερόμενων πολιτών, αξιολόγησης των εναλλακτικών σεναρίων και της πρότασης στην ανωτέρω πλατφόρμα θα παραμείνει ενεργή για πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες μετά την παρουσίαση των εναλλακτικών σεναρίων, δηλαδή μέχρι το Σάββατο 9 Αυγούστου 2025. Διευκρινίζεται ότι τα σχόλια που υποβάλλονται δεν έχουν την έννοια της ένστασης και ως εκ τούτου δεν απαντώνται.
Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από ηλεκτρονικό υπολογιστή και από κινητές συσκευές και θα ενεργοποιηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.
Στα παρακάτω ενημερωτικά βίντεο παρέχονται πληροφορίες και οδηγίες για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια και την πλατφόρμα Συμμετοχής.
Τοπικά και Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια «Κωνσταντίνος Δοξιάδης»: https://www.youtube.com/watch?v=bFS5FrOO5Nw
Πλατφόρμα Συμμετοχής Οδηγίες: https://www.youtube.com/watch?v=fjNk3FmBMTY