Ειδήσεις

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τετάρτη 25 Ιουνίου


Συνεδριάζει την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00 το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τα παρακάτω θέματα:

1)      Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 5/22-5-2025 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2)     Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για το με αρ. πρωτ. 39484/22-5-2025 έγγραφο του Υπ. Ανάπτυξης με θέμα:  Έγκριση του Ισολογισμού, της κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσης, του λογαριασμού γενικής εκμετάλλευσης και του Οικονομικού Απολογισμού, της χρήσης 2023 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. (εισηγητής κ. Τσαδήμα)

3)     Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 6-6-2025 αιτήματος του «Συλλόγου Επαγγελματιών Εστιατόρων – Καφετεριών – Οβελιστηρίων – Μπαρ  & συναφών επαγγελμάτων Λαμίας» για οικονομική ενίσχυση.  (εισηγητής κ. Τσαδήμα)

4)    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συνέχιση της συνεργασίας μας με την εξωτερική συνεργάτη του Επιμελητηρίου μας κ. Μαρία Αποστόλου και την ανανέωση της μεταξύ μας Σύμβασης για την προμήθεια ανεξάρτητων υπηρεσιών υποστήριξης του Επιμελητηρίου μας για το χρονικό διάστημα από 1-7-2025 έως 31-12-2025.  (εισηγητής κ. Καρέλλης)

5)    Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. πρωτ. 443/30-5-2025 εγγράφου της «Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» αναφορικά με αίτημα συμπληρωματικής οικονομικής ενίσχυσης για το “ΕΚO Acropolis Rally 2025”. (εισηγητής κ. Καρέλλης)

6)      Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτημάτων επιχειρήσεων μελών μας για την επιχορήγηση της συμμετοχής τους σε έκθεση, ήτοι: α) της ΒΙΟΓΕΚΑΤ ΙΚΕ για την συμμετοχή της στην έκθεση AGROTHESSALY 2025, β) της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την συμμετοχή της στην έκθεση AGROTHESSALY 2025 και γ) της NUTOM Ε.Ε. για την συμμετοχή της στην έκθεση AGROTHESSALY 2025. (εισηγητής κ. Λέλης )

7)    Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το με αρ. πρωτ. 1989/3-6-2025 έγγραφο της ΚΕΕ με θέμα: «Συμμετοχή ΚΕΕ και Επιμελητηρίων στην 89η ΔΕΘ (6-14/9/2025)» και λήψη απόφασης . (εισηγητής κ. Καρέλλης)

8)     Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις

Προηγούμενο άρθρο Αιμοδοσία - μια πράξη Αγάπης την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025 στο Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πελασγίας
Επόμενο άρθρο Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών την εβδομάδα από 23 έως 28 Ιουνίου