- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Υποβολή Προτάσεων του Δήμου Λοκρών για ένταξη στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης»

Ο Δήμος Λοκρών υλοποιώντας τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Δημοτικής αρχής του κατέθεσε ολοκληρωμένες προτάσεις στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω αναπτυξιακή τροχιά του Δήμο μας.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Λοκρών έχει καταθέσει στο Πρόγραμμα τις παρακάτω προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 12.697.626,70 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. (15.475.777,11 ευρώ με Φ.Π.Α.):

Ήδη έχει ενταχθεί η πρόταση με τίτλο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ψηφιακών Υδρομετρητών και Συστήματος Αυτόματης Καταμέτρησης του Δήμου Λοκρών» και αναμένουμε να ενταχθούν από τις υπόλοιπες όσες θα εγκρίνει το πρόγραμμα.

Επίσης, μεταφέρθηκαν από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»:

Οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες, οι συνεργάτες του Δήμου και του Δημάρχου Λοκρών παρά το μικρό χρονικό διάστημα, τις πολλαπλές παράλληλες δεσμεύσεις και την υποστελέχωση υπερέβαλαν εαυτόν καταθέτοντας αιτήσεις χρηματοδότησης και προετοιμάζοντας το έδαφος για την υλοποίηση τους με μοναδικό στόχο την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Ο Δήμαρχος, Αθανάσιος Ζεκεντές και η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια και θα συνεχίσουν την προσπάθεια διασφάλισης των αναγκαίων και ικανών προϋποθέσεων για το Δήμο που μας αξίζει.