Το Περιφερειακό Συμβούλιο για το θάνατο του Κώστα Μίχου


Tags |

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας συνήλθε σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση, για την απότιση φόρου τιμής στον αποβιώσαντα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας Κωνσταντίνο Μίχο, και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για τον θάνατό του προέβη στην λήψη της αριθμ.98/2016 ομόφωνης Απόφασης για την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

1.Να  παραστεί  σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.

2.Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, στους οικείους του Εκλιπόντος.

3.Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία του από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

4.Την ημέρα της κηδείας, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας να παραμείνουν κλειστές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι υπηρεσίες των υπόλοιπων Περιφερειακών Ενοτήτων, να παραμείνουν κλειστές από τις 12:00 π.μ. έως και τις 3:00 μ.μ., σε ένδειξη σεβασμού και τιμής προς τον εκλιπόντα Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας.

5.Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες από σήμερα μέχρι και αύριο στις 3:00 μ.μ..

6.Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος, για λογαριασμό του Περιφερειακού Συμβουλίου.

7.Να γίνει η κηδεία του με δαπάνη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και

8.Η παρούσα Απόφαση να αναγνωσθεί στην εξόδιο ακολουθία, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να δημοσιευτεί στο τύπο.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΣΗΜΙΝΑ Δ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ