Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση προϊόντων κρέατος και γάλακτος MEAT DAYS & DAIRY EXPO 2016


Tags |

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεπής στο στόχο της για τη δημιουργία δομών και προϋποθέσεων που ενισχύουν την εξωστρέφεια και την επιχειρηματικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του πρωτογενή της τομέα, ανακοινώνει και φέτος τη συμμετοχή της στις δύο κλαδικές εκθέσεις:

“MEAT DAYS 2016”

(για το κρέας και τα προϊόντα του)

&

“DAIRY EXPO 2016”

(για τη γαλακτοκομία και τυροκομία),

 

οι οποίες θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στην Αθήνα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα προβολής και προώθησης προϊόντων σχετικά με το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα κατεψυγμένα τρόφιμα σε εθνικό επίπεδο, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί, σεμινάρια, ημερίδες, επιδείξεις τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής τυριού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση παρακαλώ επισκεφθείτε το σύνδεσμο: https://meatdays.gr/el/.

Οι παραγωγικές και μεταποιητικές εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (~ 185 τετραγωνικών μέτρων τετράφατσο, σε κεντρικό διάδρομο) το οποίο στηρίζεται οργανωτικά και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οικονομικά από την Περιφέρεια.

Το  κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται με βάση αυτόν τον σχεδιασμό στα €500 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), το οποίο περιλαμβάνει κόστος μίσθωσης και κατασκευής περιπτέρου.

Παρακαλούμε τις εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 30 Αυγούστου 2016, συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221353555).

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να επικοινωνούν και με την εταιρεία οργάνωσης της έκθεσης στο τηλέφωνο 210 9010040, διευκρινίζοντας ότι το αίτημά αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του  Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594 & 69477578754).

Συνημμένα στην πρόσκληση θα βρείτε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού

Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Θεμιστοκλής Χειμάρας