Στο ΕΚΑΒ Λαμίας στην αλλαγή του χρόνου ο Φθιώτιδος Συμεών


Tags |

Κοντά στα αγρυπνούντα την νύχτα της Πρωτοχρονιάς πληρώματα των ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Λαμίας βρέθηκε απόψε τα μεσάνυχτα, κατά την αλλαγή του χρόνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδευόμενος από τον δευτερεύοντα των Διακόνων του, π. Δημήτριο Σκαρλάτο, ο οποίος τυγχάνει και ο ίδιος διασώστης του ΕΚΑΒ.

Τον κ. Συμεών υποδέχθηκε στο Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ ο Διοικητής κ. Θεμιστοκλής Λιάσκος, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων κ. Χαλεπλής Δημήτριος και τα στελέχη του Κέντρου.

Ο κ. Συμεών στις 12 ακριβώς, από το ασύρματο δίκτυο επικοινωνίας επικοινώνησε με όλα τα διανυκτερεύοντα πληρώματα των εν υπηρεσία ασθενοφόρων, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με όλες τις ευλογίες του Θεού για όλους και απηύθυνε και το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα: «Αγαπημένα μου παιδιά, δεχθείτε την ευλογία της καρδιάς μου και την ευγνωμοσύνη όλων μας για την διακονία που επιτελείτε. Ως άγγελοι τρέχετε σε μεγάλες και οριακές ανάγκες να βοηθήσετε τον συνάνθρωπό μας, που κινδυνεύει και ως καλοί σαμαρείτες τον παίρνετε στην αγκαλιά σας, προκειμένου να σωθεί η ζωή του. Ο Θεός να σας ευλογεί και όλοι οι Άγιοι να σας σκεπάζουν στο έργο σας. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας. Η Παναγία μας να σας έχει υπό την σκέπη της. Χρόνια πολλά σε εσάς και τις οικογένειές σας».

Επιστρέφοντας στο Ιερό Επισκοπείο ο κ. Συμεών σταμάτησε στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας και ευχήθηκε και στους εν υπηρεσία αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.