Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Λοκρών


Tags |

Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια του Δήμου Λοκρών από την 8η πρωινή της 23ης Μαρτίου έως  τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021 .

Φωταγώγηση  όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. και των Ν.Π.Δ.Δ., κατά τις βραδινές ώρες της 24ης  και 25ης  Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με τα μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19 ισχύος ως 29 Μαρτίου που δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 1076/τ. Β΄/20-03-2021, ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στην έδρα του Δήμου Λοκρών, την Αταλάντη, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 25-03-2021:

Ώρα 6:30 π.μ. Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων.

Ώρα 10:30 π.μ. Προσέλευση των Επισήμων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης.

Τελετή επίσημης δοξολογίας με συμμετοχή του Ιερατείου της πόλης. Μετά τη δοξολογία θα γίνει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από το Δήμαρχο Λοκρών, κ. Αθανάσιο Λ. Ζεκεντέ.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από τους: Δήμαρχο Λοκρών, Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, Διοικητή ΕΣΔΕ, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, Διοικητή Α΄ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης, Διοικήτρια του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης, Πρόεδρο Κοινότητας Αταλάντης.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

Την τελετή θα ρυθμίσει η Διοικητική Υπηρεσία του Δήμου.

Παρακαλούνται οι προσκεκλημένοι να παρευρίσκονται στις 10:20 π.μ. στο Δημαρχείο Λοκρών για τη μετάβαση στον Ιερό Ναό σε σώμα.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΖΕΚΕΝΤΕΣ