- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Πλατιά και ισχυρή συμμαχία για τη διεκδίκηση του «Ράλι Ακρόπολις»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, η 4η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς τα 12 θέματα της ημερήσιας διάταξης, 2 επιπλέον θέματα ως έκτακτα και πολλές ερωτήσεις Περιφερειακών Συμβούλων.

Στην αρχή της συνεδρίασης:

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε εκτάκτως η διεκδίκηση του «Ράλι Ακρόπολις» και η προοπτική διεξαγωγής του στη Στερεά Ελλάδα. Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ενημέρωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την προεργασία, η οποία ολοκληρώθηκε αθόρυβα και ταχύτατα, με αποτέλεσμα να κατατεθεί πλήρης φάκελος υποψηφιότητας της Στερεάς Ελλάδας στον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη την επόμενη κιόλας ημέρα μετά την ανακοίνωση της επανόδου του Ράλι στην Ελλάδα.

Ακολούθως, το Περιφερειακό Συμβούλιο με πολύ ισχυρή πλειοψηφία:

Μετά τη συνεδρίαση, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε άλλη μια παραγωγική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά την οποία συνταχθήκαμε και επισήμως στον αγώνα για τη διεκδίκηση του “Ράλι Ακρόπολις”.

»Ευχαριστώ το Περιφερειακό Συμβούλιο, γιατί αγκάλιασε με τρόπο πλατύ και ισχυρό αυτή την προσπάθεια. Συμπορευόμαστε με τους βουλευτές, τους δήμους, τα Επιμελητήρια, πλήθος φορέων, αλλά και την Εκκλησία για την επιστροφή του “Ράλι των Θεών” στην έδρα του».