- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Ευχαριστήρια επιστολή του Αθανάσιου Λουκόπουλου

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι, τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου ανέδειξαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθαρούς νικητές, με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βαριά πληγωμένο. Οι πολίτες της Φθιώτιδας εκφράστηκαν, και η απόφασή τους είναι σεβαστή.

Οργανωτικές και επικοινωνιακές δομές δεν μας επέτρεψαν να πείσουμε ούτε για το άμεσο κυβερνητικό πρόγραμμά μας ούτε για την κρυφή ατζέντα της ΝΔ που άρχισε να ξεδιπλώνεται αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Τώρα, όμως, είναι ώρα αναστοχασμού, ευθύνης και ανασύνταξης. Οφείλουμε να κρατηθούμε όρθιοι και να δυναμώσουμε στην επόμενη αναμέτρηση στις 25 Ιουνίου για να μην έχουμε μια ΝΔ παντοδύναμη, κοντά στα επικίνδυνα όρια μιας «μονοκρατορίας», μια ΝΔ γεμάτη αλαζονεία και ανεξέλεγκτη. Όπως οφείλουμε να αναγνώσουμε σωστά και απροϋπόθετα τις αιτίες για τις οποίες δεν κατορθώσαμε να κρατήσουμε ισχυρούς τους δεσμούς μας με τον δημοκρατικό κόσμο.

Ως υποψήφιος και στο μερίδιο που μου αναλογεί, λαμβάνοντας υπόψη το πλέον σύντομο  χρονικά προεκλογικό διάστημα που είχα στη διάθεσή μου, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την απογοήτευση που σκορπίσαμε στον κόσμο μας. Όμως είμαι και θα είμαι παρών. Δεν παραιτούμαι από το όραμα και τον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μου. Διότι του αξίζει και μας αξίζει.

Ευχαριστώ όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους!

Ευχαριστώ όλες τις εθελόντριες και όλους τους εθελοντές που τάχθηκαν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε όλα τα επίπεδα!

Στο προσεχές διάστημα απαιτείται ενότητα και αγώνας, και σας καλώ να δώσουμε και την επόμενη εκλογική μάχη μαζί!