Επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Πλατφόρμα myDATA / Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.»


Tags |

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Φθιώτιδας & Ευρυτανίας, διοργανώνουν δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 & ώρα 18:00 με τίτλο: «Πλατφόρμα myDATA / Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.».

Το δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο συμμετοχής και σχετικές πληροφορίες σύνδεσης:

Σύνδεσμος συμμετοχής:

https://zoom.us/j/99343752715?pwd=TUdIK21tQ3RyQklZd3VjQTdPRXlOQT09

Meeting ID: 993 4375 2715

Passcode: 473708

Εισηγητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής.

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 3 ώρες (18:00 – 21:00)

Σκοπός της ημερίδας είναι η βασική ενημέρωση σχετικά με τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων καθώς και η παρουσίαση της πρακτικής εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων – myDATA μέσω ειδικών εφαρμογών.

Ο νέος κώδικας ψηφιακής διακυβέρνησης, δημιουργεί μία κουλτούρα που διευκολύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών προς τις ψηφιακές τεχνολογίες. Η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών βιβλίων-myDATA για Ελεύθερους Επαγγελματίες και Μικρές επιχειρήσεις έχει ξεκινήσει, υποχρεώνοντάς τους να τηρούν λογιστικά βιβλία, τόσο σε ότι αφορά την τιμολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε ότι αφορά την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Οδηγίες συμμετοχής:

  1.   Για όσους θα συνδεθούν μέσω υπολογιστή.

  Απλά κάνετε κλικ στο σύνδεσμο παραπάνω και τα υπόλοιπα θα τα «αναλάβει» από μόνο του το ZOOM. Θα σας οδηγήσει απευθείας στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης. Συμπληρώστε το passcode εφόσον σας ζητηθεί.

  1.      Για όσους θα συνδεθούν μέσω smart κινητού ή tablet.

 Θα πρέπει να κατεβάσετε από πριν μέσω του Αpp store ή του Play store την εφαρμογή ZOOM. Κατόπιν κάνετε κλικ στο εικονίδιο Join a Meeting και συμπληρώνετε στο κατάλληλο πεδίο (Join with meeting ID) το  meeting ID που βλέπετε παραπάνω. Στη συνέχεια θα βρεθείτε στο περιβάλλον της τηλεδιάσκεψης. Συμπληρώστε το passcode εφόσον σας ζητηθεί.