Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε κλοπή από Ιερά Μονή σε περιοχή της Ροδόπης – Στη Φθιώτιδα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράσης


Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής εξιχνιάστηκε κλοπή από Ιερά Μονή σε περιοχή της Ροδόπης που διαπράχθηκε την 20-8-2025 μεσημβρινές ώρες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, έπειτα από σχετική καταγγελία για κλοπή -20- περίπου ταμάτων (σταυρούς, δαχτυλίδια, αλυσίδες κ.α.) από Ιερά Μονή, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποιήσαν ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα με αποτέλεσμα να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του ημεδαπού – δράστη της κλοπής.

Στο πλαίσιο των επιστάμενων ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν το βράδυ της ίδιας ημέρας και συνέλαβαν μία αλλοδαπή, η οποία κατείχε -2- από τα αφαιρεθέντα τάματα, τα οποία και αποδόθηκαν αρμοδίως.

Από τις συνεχιζόμενες έρευνες εντοπίσθηκε στις 21-8-2025 το απόγευμα  σε περιοχή της Λαμίας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας ο ημεδαπός δράστης και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.

Προηγούμενο άρθρο Φάνης Σπανός: «80 χρόνια μετά η κεντρική πλατεία Στυλίδας άλλαξε και το χαρήκαμε όλοι μαζί με μια εξαιρετική συναυλία»
Επόμενο άρθρο Μετεξέλιξη του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων σε Μηχανισμό Ανάδειξης Καινοτομίας