Εγκαίνια των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στη Ροδίτσα


Tags |

Στα εγκαίνια των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στη Ροδίτσα παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε όλες τις Ευρωπαϊκές αλλά και πολιτισμένες χώρες του κόσμου τα Άτομα με Ειδικές Ικανότητες αποτελούν αναπόσπαστο αλλά και ενεργό κομμάτι της κοινωνίας και όχι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Έτσι ακριβώς θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας, δημιουργώντας για αυτούς τις ανάλογες υποδομές, διευκολύνοντας την καθημερινή διαβίωσή τους.

– Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, χαίρομαι διπλά γιατί είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ στα εγκαίνια των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στη Ροδίτσα. Ένας υπερσύγχρονος χώρος και ταυτόχρονα «ζεστός» θυμίζοντας πραγματικά την οικιακή θαλπωρή ενός οποιουδήποτε σπιτιού μιας οικογένειας.

– Ευχόμαστε αλλά και δεσμευόμαστε να υπάρξει και συνέχεια αντίστοιχων έργων για όλα αυτούς τους ανθρώπους που το μόνο που επιζητούν είναι μια ισάξια αντιμετώπιση στην σύγχρονη κοινωνία μας.