Διαδικτυακή Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις


Tags |

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος -8ο Π.Τ. και ο Δήμος Αμφίκλειας -Ελάτειας, συνδιοργανώνουν Διαδικτυακή Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης, με τίτλο: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις» την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, και ώρα 18:00 -20:00.

Πρόκειται για μία κοινή προσπάθεια των 3 φορέων να ανταποκριθούν στην ανάγκη στοχευμένης πληροφόρησης των εργαζομένων που πλήττονται σημαντικά από τις δυσμενείς συνέπειες των μέτρων λόγω της πανδημίας.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι εξειδικευμένος νομικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ ο οποίος θα παρουσιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις σε εργασιακά θέματα, όπως αναστολή συμβάσεων εργασίας, παράταση και ανάκληση αναστολής συμβάσεων εργασίας, θεσμικό πλαίσιο και νέες ρυθμίσεις για την τηλεργασία, αποζημίωση ειδικού σκοπού, άδεια ειδικού σκοπού, καθώς επίσηςκαι τις σχεδιαζόμενες, νέες, νομοθετικές μεταβολές στο εργατικό δίκαιο.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) και σύνδεση στο ίντερνετ, ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) στον οποίο θα συνδεθούν για να παρακολουθήσουν την ημερίδα. Μετά την παρουσίαση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν εξατομικευμένα ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν από το νομικό σύμβουλο του ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.inegsee.gr/nomiki-ekdilosi-lamia/