- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Δήμος Στυλίδας: Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα

Ο διαχειριστής της μιζέριας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης προσπαθώντας να επιβιώσει πολιτικά, νομίζει ότι με την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση της αλήθειας θα απαξιώσει κάθε γόνιμη και πετυχημένη ενέργεια της Δημοτικής Αρχής.

Στην προσπάθεια του αυτή με την τελευταία του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, προχώρησε σε ένα μεγάλο ατόπημα συγκρίνοντας χρηματοδοτήσεις μεταξύ των Δήμων του Νομού μας αγνοώντας ότι κάθε Δήμος έχει τις δικές του ανάγκες, προτεραιότητες, δυνατότητες και προγραμματισμό. Αναρωτιόμαστε αυτό είναι το μοντέλο διοίκησης που πρεσβεύει; Αυτό της διχόνοιας, της σύγκρισης, της αντιπαράθεσης όχι μόνο μεταξύ των λοιπών δήμων αλλά και μεταξύ των κοινοτήτων μας; Συμφωνούν άραγε με αυτή τη τακτική οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας;

Εμείς αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και δεν θα πέσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η παρούσα Δημοτική Αρχή μιλάει μόνο με ΓΕΓΟΝΟΤΑ τα οποία παραθέτουμε:

Η Δήμαρχος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Γεγονός είναι ότι ξεκινά σταδιακά η διαδικασία υλοποίησης των έργων σύμφωνα με το προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής. Η παρούσα Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει το Δήμο ως ενιαίο, δεν διαχωρίζει τις κοινότητες και κυρίως δεν θα τις βάλει ποτέ σε διαδικασία σύγκρισης – αντιπαράθεσης όπως κάποιοι επιθυμούν ώστε να επιβιώσουν πολιτικά».

Προχωράμε μπροστά…

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                                                         Δήμου Στυλίδας