Δήμος Δομοκού: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων


Tags |

Ο Δήμος Δομοκού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2022-2023», στο Δήμο Δομοκού.

 Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών αρχίζει από 22/11/2022 ημέρα Τρίτη έως και 1/12/2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00

Η κατάθεση της αίτησης μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν στην υπηρεσία μας, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Δομοκού, Πλατεία Μουσών 1, Τ.Κ. 35010 Δομοκός, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας υπόψη κας Ζηκούλη Αικατερίνης (τηλ. επικ.: 22323 50210).