Γ. Σαρακιώτης για το διπλό εορτασμό της Λαμίας: «Τιμούμε τις θυσίες των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης – Εγρήγορση απέναντι στις ακραίες συμπεριφορές»


Tags |

Στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της πόλης της Λαμίας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής καθώς και μνήμης του Πολιούχου της πόλης Ευαγγελιστή Λουκά θα παρευρεθεί ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Με αφορμή το διπλό εορτασμό της πόλης  αναφέρει:

«Τιμούμε σήμερα τον Πολιούχο της Λαμίας Ευαγγελιστή Λουκά και συνάμα εορτάζουμε μια ιστορική ημέρα για την πόλη, η οποία το 1944 απελευθερώθηκε από τα κατοχικά στρατεύματα. Οι θυσίες των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, με προεξάρχοντα τον Άρη Βελουχιώτη αποτελούν ορόσημο της σύγχρονης ιστορίας μας και πυξίδα για το μέλλον. Υπενθυμίζοντας σε όλους ότι, ο αγώνας για την προάσπιση του αγαθού της ελευθερίας απαιτεί εγρήγορση απέναντι σε κάθε ακραία συμπεριφορά και κάθε νεοναζιστικό μόρφωμα που λειτουργεί διαβρωτικά, απειλώντας τη Δημοκρατία. Χρόνια Πολλά σε όλους!»