Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά το THERMOPYLAE FORUM, συγκεντρώνοντας πλήθος συμμετεχόντων. Το φόρουμ, που διοργανώθηκε με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της συνεργασίας, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών.
Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας & συμμετείχε ενεργά στο θεματικό πάνελ: «Φθιώτιδα 360°: Η Φθιώτιδα ως διαμετακομιστικός κόμβος και εφοδιαστική πύλη», εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο του Χρυσόστομο Καρέλλη. Στην ομιλία του, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς και στις στρατηγικές που μπορούν να υιοθετηθούν για την ενίσχυση της ανάπτυξης στην περιοχή.
«Η συμμετοχή μας στο THERMOPYLAE FORUM είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και να προωθήσουμε την καινοτομία», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. «Η συνεργασία μεταξύ των φορέων είναι κρίσιμη για την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής μας».
Το φόρουμ περιλάμβανε επίσης ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές, και συζητήσεις που κάλυψαν ποικιλία θεμάτων, όπως η ψηφιακή μεταρρύθμιση, η βιώσιμη ανάπτυξη και οι νέες τεχνολογίες.
Το THERMOPYLAE FORUM αποτέλεσε μια σημαντική πλατφόρμα για την προώθηση της συνεργασίας και της καινοτομίας, ενισχύοντας τη θέση της Λαμίας ως κέντρου ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας.
Ευχαριστούμε τους παραγωγούς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και υποστήριξαν την έκθεση τοπικών προϊόντων στο χώρο του συνεδρίου, φέρνοντας τον πλούτο της Φθιωτικής γης στο προσκήνιο.
ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:
- ΤΣΙΑΤΣΟΣ, παραδοσιακά προϊόντα Λαμίας
- LAMIASTEVIA, Συνεταιρισμός Ελληνικής Στέβιας
- ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΕΡΓΑ, προϊόντα μέλισσας, Κώστας Παπαχρήστος
- ΑΓΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, μελισσοκομικά εφόδια, Ειρήνη Κολοκυθά
- IPETHROS, διατροφή και προϊόντα υγείας, Κωνσταντίνος Γιαννακούρας
- ΑΓΑΘΟΕΔΕΣΜΑΤΑ, παραδοσιακά προϊόντα Σπερχειάδας, Παναγιώτης Αλατάς
- ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ, οίνος, Φτέρη Φθιώτιδας
- ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Δ. & ΣΙΑ ΕΕ, οίνος, Φθιώτιδα
- VAGIAS FOODS, προϊόντα ελαιολάδου & ελιάς
- ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, φυσικός χυμός ρόδι
Τέλος σε κλίμα συγκίνησης, βραβεύθηκαν οι 22 πρώτοι σε βαθμολογία μαθητές στις Πανελλαδικές του 2024.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο LamiaReport και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου.